* *

Server Status

Server is Online

Planned events!

11th-12th April 2026
Freaky APES
time intervals of 2-3h
and spawns up to 300
coords in Woomyon

18th-19th April 2026
Rexes invasions
in Border Prov!
for 72 hours!
+ some other!
spawn in WW!

25th-26th April 2026
Babbary & MagMagikI
spawns in Woomyon:)
Drops loads of intes!

Enjoy:)

Happy Hours!

Planned reboots!

23rd of Apr 2024
morning around 9am

Download

Download full client,
make game account
in the launcher and
enjoy the game!

Packed client:
Google Drive

Use 7Zip if unpacking
client on other windows
than windows 10,
otherwise you
may have issues!

(Patch - not necessary!)
Patch

(WizWep 19/10/2017)
WepData

(IP patch if need)
IPPatch

(Latest Maps)
Maps

Setup Guide EN
Poradnik Instalacji PL

If game works laggy, or slow check this topic please!:
Graphic Lag Fixes

Members
Stats
  • Total Posts: 33152
  • Total Topics: 2107
  • Online Today: 7
  • Online Ever: 256
  • (January 23, 2020, 05:10:38 AM)
Users Online
Users: 1
Guests: 5
Total: 6
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 19, 2026, 12:44:45 AM

Login with username, password and session length

Top Lists - Vote!

Poll

Would you like crap PVP items to be banned on last floors before the bosses? / (Czy chcielibyscie, aby crap sety pod PVP byly zabronione na ostatnich F przed Bossem?(

Yes (Tak)
19 (67.9%)
No (Nie)
7 (25%)
My idea (give details below)
2 (7.1%)

Total Members Voted: 27

Author Topic: Would you like crap PVP items to be banned on last floors before the boss?  (Read 9163 times)

Sejanus

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Legend of mir 3 Dark Side
Lately a lot of people are complaining about some players coming in crap items on last floors before bosses just to ruin their hunts and PK all the noobs, I decided to do a poll with a possible solution.

If player will risk items probably won't come alone and just ruin hunts, but a reall boss GRPs will fight for a boss by rules
and the right way.

================================================================================

Jako ze ostatnio duzo osob nazeka na pewnych graczy przychodzacych w crap itemach na ostatnie floory przed bossami tylko po to, aby psuc hunta innym i zabijac im noobkow postanowilem dam wam mozliwe rozwiazanie, o ile sie na nie zdecydujecie.

Uwazam, ze syfne sety beda zabronione na ostatnich F przed bosses, tylko prawdziwe GRP idace na bossy beda sie wtedy tam spotykac i wlaczyc fair wg. zasad. Nie tylko przychodzic psuc zabawe innym.

Re: Would you like crap PVP items to be banned on last floors before the boss?
« Reply #1 on: September 29, 2017, 03:55:50 PM »

raven

• Hero Member
    • View Profile
hmm ale to raczej jest sprawa gracza w czym on sam chodzi i gdzie dodam jeszcze ze np taki mara ma itemy na lvl 60+ i idzie ktos o słabszych 56-58 to np mara moze napisać mu "wypad z tymi carp itemami "
skoro my robimy inq takie naloty co jebiemy im hunta czy cos to moga nam robić tak samo kto im broni bedzie wiecej zabawy
« Last Edit: September 29, 2017, 04:02:05 PM by raven »

« Reply #2 on: September 29, 2017, 04:01:48 PM »

Veteran

• Full Member
    • View Profile
Mi się wydaje, że można to porównać do czitów w różnych grach, taki cziter się świetnie bawi, ale psuje wszystkim do okoła rozgrywkę. My tak odbieramy to co Wy robicie :)
Po prostu jest jedna rzecz, która odróżnia was i nas, my gramy po to żeby się dobrze bawić przy tym nie psując gry innym, a Wy dobrze się bawicie tylko i wyłączenie wtedy kiedy grę innym psujecie.

« Reply #3 on: September 29, 2017, 07:55:15 PM »

raven

• Hero Member
    • View Profile
nazywaj sobie to jak chcesz ale takie polowanie na 2 grupę która idzie na hunta nie powinna ciebie ani nikogo innego dziwić to jest element tez tej gry ale jak zawsze szanowne inq zapłacze do gm ze ktos mi najebal w trasie na hunta to od razu trzeba kogoś takiego udupić i dodac punkt do regulaminu mowiacy jak ma sie ubierac w grze
jednym słowem caly chuj was to powinno obchodzic kto w czym biega i gdzie :)

« Reply #4 on: September 29, 2017, 08:26:27 PM »

blant

• Sr. Member
    • View Profile
Mowiac najebal masz na mysli wbicie w 48 secie i upanie sie 8x za gold ? Pozdro
P.s. mara chyba potrafi sam mowic czy jestes jego rzecznikiem? :)
« Last Edit: September 29, 2017, 08:28:05 PM by blant »

« Reply #5 on: September 29, 2017, 09:32:14 PM »

Veteran

• Full Member
    • View Profile
Chyba nie ma co komentować, niech zdecyduje głosowanie i tyle :) Ravenika i tak nie przegadamy, on by chciał serwer tylko pod siebie :D

« Reply #6 on: September 29, 2017, 10:07:05 PM »

Mara

• Hero Member
    • View Profile
Ale głosowanie jest głupie ,bo nie da się określić jakie itemy to crap , jeden pójdzie w armie 42 adv , to można powiedzieć że crap  ja ubiorę  56 arma to ktoś napisze że crap bo mam 60 w store ,a u was wszyscy też 56 np będą mieli na sobie. każdy różnie się ubiera na bossa i do każdego będzie można się przyczepić że jest w crapie. Dobry  przykład to Raven lata  w   crap na bossy  żeby wyciągać  to co ma zakaz pvp bo jest w crapie ?. Ok rozumiem lecieć w itemach  na 40 lvl trochę przegięcie  ale +52 itemy to są już dobre itemy i nie jeden by się cieszył jakby wydropił taki item.

« Reply #7 on: September 29, 2017, 10:22:05 PM »

Sejanus

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Legend of mir 3 Dark Side
Ale głosowanie jest głupie ,bo nie da się określić jakie itemy to crap , jeden pójdzie w armie 42 adv , to można powiedzieć że crap  ja ubiorę  56 arma to ktoś napisze że crap bo mam 60 w store ,a u was wszyscy też 56 np będą mieli na sobie. każdy różnie się ubiera na bossa i do każdego będzie można się przyczepić że jest w crapie. Dobry  przykład to Raven lata  w   crap na bossy  żeby wyciągać  to co ma zakaz pvp bo jest w crapie ?. Ok rozumiem lecieć w itemach  na 40 lvl trochę przegięcie  ale +52 itemy to są już dobre itemy i nie jeden by się cieszył jakby wydropił taki item.

Crap = itemy ktorych normalnie nie ubierasz na hunta na dana lokacje/bossa. I wszystko jasne :)

jak ktos leci w ringu ktory trzyma w store i nikt gi nie chce to tez crap  :)

« Reply #8 on: September 29, 2017, 10:51:25 PM »

Mara

• Hero Member
    • View Profile
spoko czyli jak normalnie ktoś sobie lata w crap na danego bossa , to w tym momencie  nie jest w crapie :) Bo zawsze tak się ubiera tam

« Reply #9 on: September 29, 2017, 11:09:24 PM »

Veteran

• Full Member
    • View Profile
Problem tkwi w tym, że Wy nie latacie na bossa, a tylko przed kr bo nawet na niego nie chcecie iść xd

« Reply #10 on: September 29, 2017, 11:13:19 PM »

blant

• Sr. Member
    • View Profile
Poprostu albo walczycie normalnie albo idzie w 48 secie robic pvp o iq i juz :) jeszcze tylko palicie jana nie wiem o co :D
Proste sam biegam w 50 adv itemach i sa one cenne ale zeby przeginki nie bylo tez moge wam kazdego bosa z lurem dac na wejscie i gowno zlejecie, nie o to chodzi :)
« Last Edit: September 29, 2017, 11:16:10 PM by blant »

« Reply #11 on: September 30, 2017, 12:41:07 AM »

Mara

• Hero Member
    • View Profile
Blant ani razu nic nie zalurowałem wam , a tutaj bardziej chodzi mi o to że nie da się ustalić crap itemów jak 2 grupy idą na bossa. Jak nie idziemy na bossa tylko was zlać to spoko widać od razu kto jest w hujowych itemach. Ale jak idą  2 grupy i obie chcą bossa to każdy niech lata w czym chce, taosi boją się wydropić w kr to sobie w crapie latają  na te koks bossy (pozdro Rav :D ), a inni w samych adv . I żeby nie było za chwile że on był w crapie a w store ma lepsze itemy. Sam czasami idę na bossa w crit secie i co akurat dojdzie do pvp i też ma ktoś napisać że oszukuje bo miałem crap ?.  To jest nie poważne trochę . Żeby nie było rozumiem sytuację że specjalnie lecimy was zlać , ale jak się tylko możemy domyślać że na tego samego bossa pójdziecie to już niech każdy zakłada co chce ale tak ma iść bossa zlać.

« Reply #12 on: September 30, 2017, 09:32:17 AM »

Tomek

• Sr. Member
    • View Profile
Teraz problem bo ja nawet w secie 50 lvl ustoje na bossach, jak kazdy wie to tomek koks, i nie potrzeba kit 62+ zeby zlac np vl il sk bd czy nawet lod, jak chcecie to ocenic, zajebie was w 50 itemy po pvp zabije z itemami bossa to co? Wtedy zamiar rzucac raport na tomka?  Mimo ze dal rade zabic bossa? Jaka to logika? Nie istnieje takie cos na zadnym serwie gdzie regulamin mowi graczowi jak ma sie ubrac, zyjemy w wolnym kraju czy panstwo juz zaczyna wam rozkazac jak macie sie ubierac zeby isc zalatwic zakupy w supermarketu?  Przeginacie troche z tym tematem. Pozdrawiam.

Ps: wczoraj na sk to nie byl rav tylko ja, ale w normalnych itemach, co potem powstal ten poll, wiec aktualnie czepacie sie tego ze bylem normalnie ubrany lol.

« Reply #13 on: September 30, 2017, 09:50:52 AM »

Veteran

• Full Member
    • View Profile
Teraz problem bo ja nawet w secie 50 lvl ustoje na bossach, jak kazdy wie to tomek koks, i nie potrzeba kit 62+ zeby zlac np vl il sk bd czy nawet lod, jak chcecie to ocenic, zajebie was w 50 itemy po pvp zabije z itemami bossa to co? Wtedy zamiar rzucac raport na tomka?  Mimo ze dal rade zabic bossa? Jaka to logika? Nie istnieje takie cos na zadnym serwie gdzie regulamin mowi graczowi jak ma sie ubrac, zyjemy w wolnym kraju czy panstwo juz zaczyna wam rozkazac jak macie sie ubierac zeby isc zalatwic zakupy w supermarketu?  Przeginacie troche z tym tematem. Pozdrawiam.

Ps: wczoraj na sk to nie byl rav tylko ja, ale w normalnych itemach, co potem powstal ten poll, wiec aktualnie czepacie sie tego ze bylem normalnie ubrany lol.

Czemu Ty mówisz o sobie w 3 osobie? xd

Ja to w ogóle nie rozumiem waszych wyjaśnień. Chodzi o to, że Wy nie idziecie autentycznie zlać bossa, a chcecie tylko przeszkodzić nam, żebyśmy my tego nie zrobili. I to nie tylko w PVP, ile razy Raven odlurowuje jakiegoś guarda, luruje jakieś KR, czy w jakikolwiek tam sposób próbuje utrudnić nam zlanie bossa. Po jakimś czasie robi się to naprawdę irytujące i przynosi zero funu w graniu.

Nam chodzi tylko i wyłącznie o fairplay, honorowe PVP o bossa bez żadnych dodatkowych złośliwości i tyle, ale z wami inaczej się nie da niż regulaminem.

« Reply #14 on: September 30, 2017, 10:03:31 AM »

Akhenaten

• Newbie
  • *
    • View Profile
Crap to crap, jak koks ma level 60+ a przyjdzie w itemach 50, lub jakis bezsensownych to idzie zaczepki szukac nie bossa.  Szczegolnie jak np. przyjdzie sam i pierwsze co to bije najmniejszy level z GRP, aby zepsuc hunta, gorzej zniechecic graczy do gry, to jest nie tylko w crap itemach, ale tez jest crap graczem.

Last reboot

Server was rebooted
last time on: 16/04/2026
13:29:34pm GMT+0
That is: 16/04/2026
14:29:34 Czasu Polskiego
14:29:34 German Time

Shoutbox

Last 10 Shouts:

EmSiK

April 17, 2026, 10:55:10 AM
GRP donate 17-21 Solidarnie zapraszam wszystkich 🙉🔥

Sejanus

April 11, 2026, 07:45:08 PM
Napewno w swoim czasie pomysly mozna dopisywac

Korian

April 11, 2026, 07:25:10 PM
Bedo te aukcje ? 😜😜😜

Volkovicz

April 06, 2026, 09:18:28 AM
a jaki masz nick ?

MAT1122

April 06, 2026, 08:26:30 AM
gra ktoƛ ĆŒeby mi pomóc ?

Volkovicz

April 06, 2026, 05:27:18 AM
Jeƛli chcesz tymi samymi danymi wpisywać co na stronie to nie będzie. W kliencie masz zaƂoĆŒenie konta

Mattionix0122

April 06, 2026, 12:32:21 AM
mam problem jestem nowy i zaƂoĆŒyƂęm konto ale po wpisaniu danych do gry pokazuje ĆŒe ID nie istnieje

Sejanus

April 05, 2026, 06:21:53 AM
😁ale moze dodam helmik jutro zobaczymy  :-\

Sejanus

April 03, 2026, 10:56:29 PM
Happy Easter everyone!

Wesolych jajek swoja droga

Sejanus

April 03, 2026, 10:16:57 PM
:) jajek sie nie nosi na glowie:)

Show 50 latest

Recent Topics